Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Antwoorden op vragen van raadsleden

De raad controleert het college van burgemeester en wethouders. Hiertoe heeft de gemeenteraad een aantal middelen tot zijn beschikbaar. Zo kunnen de raadsleden schriftelijk vragen stellen over onderwerpen. Langs deze weg kan de raad duidelijkheid van het college proberen te krijgen over een bepaald onderwerp.

Daarnaast kunnen de raadsleden ook tijdens het vragenhalfuurtje van de raadsvergadering vragen stellen aan het college. De antwoorden op deze vragen zijn terug te vinden bij de informatie over de gemeenteraadsvergaderingen. Daar vindt u de vergaderstukken, waaronder dus de vragen (en antwoorden) vragenhalfuurtje gemeenteraad.

Vragen - divers van de raad

Raadpleeg de antwoorden op vragen van de raadsleden.

Naar de pagina

Vragen - artikel 41 van de raad aan het college

Raadpleeg de antwoorden op vragen van de raadsleden aan het college.

Naar de pagina