Do you wish to vote in the Netherlands?

As a European citizen living in the Netherlands you may choose to vote in the election on May 23 of Dutch members of the European Parliament in het Netherlands.

Do you wish to vote in het Netherlands and have not yet registered? Then fill in this form and return it to the municipality together with a copy of your ID certificate. By sending this form, it’s no longer possible to vote in your country of origin in the election of members of het European Parliament.

If you prefer to vote in the European elections in your country of origin, no action is required, unless you have already registered in the Netherlands. Your municipal office can give you this information.

Download the form in your language

Engels (English)

Duits (Deutsch)