Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Fotowedstrijd

In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen organiseert waterschap De Dommel een fotowedstrijd  ‘Jouw klik met water’. Met deze fotowedstrijd roepen zij inwoners op hun band met water in beeld te brengen en deze met ons te delen. Waterschap De Dommel plaatst de inzendingen op hun website en Facebookpagina. Naast een eerste prijs voor de mooiste foto wint de foto met de meeste likes op Facebook de publieksprijs.

Meer informatie hierover op www.dommel.nl/jouwklikmetwater.