Kiezerspas: stemmen in een andere gemeente in Noord-Brabant

Schriftelijke aanvraag

Vul het formulier aanvraag kiezerspas (K6) in. Het verzoek moet uiterlijk 15 maart, 17.00 uur bij het Klantcontactcentrum binnen zijn.

Het formulier 'Verzoek kiezerspas Provinciale Staten’ kunt u onderaan deze webpagina downloaden.

Indien u al een stempas heeft ontvangen, moet u deze meesturen.

U stuurt het ingevulde en ondertekende formulier retour naar:

• Gemeente Valkenswaard
    Klantcontactcentrum
    Antwoordnummer 26
    5550 WB  Valkenswaard
    (geen postzegel nodig)
  • of ingescand per e-mail naar: verkiezingen@valkenswaard.nl.

Aanvraag kiezerspas in persoon

Persoonlijk aanvragen kan tot uiterlijk 19 maart 2018, 12.00 uur bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Neem uw stempas en een geldig legitimatiebewijs mee.

U kunt geen nieuwe kiezerspas aanvragen als u de kiezerspas bent kwijtgeraakt.

Waar kunt u stemmen?

Alleen in deze gemeenten (kieskring 18) kunt u stemmen voor de Provinciale Staten nadat u uw stempas hebt omgezet in een kiezerspas :

Asten, Bergeijk, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Grave, Haaren, Heeze-Leende, Helmond, 's-Hertogenbosch, Heusden, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Oss, Reusel-De Mierden, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre