Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Registratie EU-burgers met een niet-Nederlandse nationaliteit

Als Europees burger die woonachtig is in Nederland, kunt u ervoor kiezen in Nederland te stemmen voor de verkiezingen van de (Nederlandse) leden van het Europees Parlement.

Wilt u in Nederland stemmen en heeft u zich nog niet geregistreerd? Retourneer het formulier dan compleet met de bijbehorende bescheiden aan de gemeente voor 9 april 2019. Wanneer u dit formulier instuurt, kunt u niet langer in uw land van herkomst stemmen op de leden van het Europees Parlement. Hieronder vindt u een formulier in uw eigen taal.

Wilt u in het land van herkomst stemmen voor de Europese verkiezingen? Dan hoeft u niets te doen, tenzij u zich al eerder in Nederland heeft geregistreerd. Deze informatie kunt u opvragen bij de gemeente.

Als het Verenigd Koninkrijk op 29 maart 2019 uit de Europese Unie treedt, schrapt de gemeente ambtshalve de registratie van Britten als kiesgerechtigde.

Download het formulier in uw taal

Nederlands

Engels (English)

Duits (Deutsch)

Frans (Francais)

Het adres

Gemeente Valkenswaard
Klantcontactcentrum
Antwoordnummer 26
5550 WB  Valkenswaard
(zonder postzegel)