Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Speciale verkiezingskranten

Verkiezingskrant Gewone Taal

De Verkiezingskrant in Gewone Taal geeft heldere informatie in begrijpelijke taal over de provinciale statenverkiezingen en de waterschapsverkiezingen. De informatie gaat onder andere over: ‘Wat doet de provincie en wat doen de waterschappen?’ en ‘Waarom is het belangrijk om te gaan stemmen en hoe doe je dat?’.

Verkiezingskrant online lezen of downloaden

Stem jij ook? - Verkiezingskrant

De Stem jij ook?-Verkiezingskrant is speciaal gemaakt voor mensen met een licht verstandelijke beperking. In simpele taal en met heldere illustraties wordt uitgelegd waar de provincie over gaat, waarom stemmen belangrijk is, hoe je moet stemmen en wat de waterschapsverkiezingen zijn.

Ga naar de website stemjijook

Krant afhalen

De kranten kunnen ook worden afgehaald bij het Klantcontactcentrum.