Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Speciale verkiezingskranten

Verkiezingskrant Gewone Taal

De Verkiezingskrant in Gewone Taal legt uit waar de verkiezingen voor het Europees Parlement over gaan. Er staat in wat het Europees parlement doet, hoe het bestuur van de Europese Unie in elkaar zit, hoe je kunt stemmen en nog veel meer.

Verkiezingskrant online lezen of downloaden

Stem jij ook? - Verkiezingskrant

De Stem jij ook?-Verkiezingskrant is een krant over de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei 2019. Een krant in simpele taal en met heldere illustraties. De krant is speciaal gemaakt voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Ga naar de verkiezingskrant

Krant afhalen

De kranten kunnen ook worden afgehaald bij het Klantcontactcentrum.