Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Stembuspeiling (Exitpoll)

Als u 20 maart in Valkenswaard gaat stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen, kan het zijn dat u wordt gevraagd uw stem nogmaals uit te brengen, in zogenaamde schaduwverkiezingen. Een interviewer van marktonderzoeksbureau Ipsos is op 20 maart aanwezig bij de volgende stembureaus: 8 en 9 (Gemeentehuis) en 14 (Basisschool Schepelweijen).

Nadat u het stembureau verlaat, vraagt de interviewer of u nogmaals wilt stemmen. U krijgt een stembiljet met daarop dezelfde partijen als op het officiële stembiljet en deponeert het stembiljet anoniem in de ‘stembus’ van de interviewer. Er worden geen andere vragen gesteld. De uitslag van de exitpolls wordt op 20 maart ’s avonds, na sluitingstijd van de stembureaus, in het verkiezingsprogramma van de NOS gepresenteerd.