Stempas kwijt of niet ontvangen

Als u geen stempas heeft ontvangen, of uw stempas bent verloren, kunt u op 2 manieren een vervangende stempas aanvragen. Ook als uw stempas ernstig beschadigd is, kunt u een nieuwe stempas aanvragen.

Hoe kunt u een nieuwe stempas aanvragen?

1. Schriftelijk

U stuurt uiterlijk 20 mei 2019 een verzoek voor een vervangende stempas met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar:

• Gemeente Valkenswaard
    Klantcontactcentrum
    Antwoordnummer 26
    5550 WB Valkenswaard
    (geen postzegel nodig)
  • Of ingescand per e-mail naar: verkiezingen@valkenswaard.nl.

Het formulier 'verzoek vervangende stempas voor het Europees Parlement’ kunt u onderaan deze webpagina downloaden.

2. Mondeling

Bij het Klantcontactcentrum kunt u persoonlijk tot uiterlijk 22 mei 2019, 12.00 uur, met een geldig legitimatiebewijs, een vervangende stempas aanvragen.

Openingstijden:

• maandag 8.15 - 20.00 uur
  • dinsdag t/m donderdag 8.15 - 17.00 uur
  • vrijdag 8.15 - 12.30 uur

Mocht u alsnog uw 'oude' stempas terugvinden dan kunt u daarmee niet stemmen, dat kan alleen met de nieuwe stempas.