De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Welke gemeenten liggen in waterschap De Dommel

In het beheergebied van waterschap De Dommel liggen 32 gemeenten. Ruim de helft van deze gemeenten ligt volledig in het gebied van het waterschap. De andere helft ligt voor een groot, substantieel of klein gedeelte in het beheergebied.

• Alphen en Chaam
  • Baarle-Nassau