De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Verkiezingen Provinciale Staten 20 maart 2019

Op 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten, het hoogste orgaan van de provincie. Woont u in Brabant en bent u 18 jaar of ouder? Breng dan uw stem uit voor één van de 55 statenleden. Daarmee beslist u mee over de koers van onze provincie.

Meer informatie vindt u op: verkiezingen.brabant.nl en de kiesraad.