De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Verkiezingen Waterschap De Dommel 20 maart 2019

Waterschap De Dommel zorgt dagelijks voor schoon, voldoende en veilig water. Waterstanden bij droogte of hoog water worden geregeld. Afvalwater wordt gezuiverd en het water in beken blijft van goede kwaliteit. Water is actueel en constant in beweging. Er zijn talloze ontwikkelingen op watergebied. Dat vraagt om keuzes. Door te stemmen heeft u invloed op de keuzes die het bestuur maakt over waterbeheer in uw omgeving.

Meer informatie vindt u op www.dommel.nl.