Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Reserveren vergaderruimte de Wedert

Huur vergaderruimte de Wedert

Als u gebruik wenst te maken van de vergaderruimte in sportcomplex de Wedert, kunt u een reserveringsaanvraag doen door het invullen van het aanvraagformulier.

Na ontvangst van de gegevens zal, indien de accommodatie beschikbaar is en de activiteit toelaatbaar, een reservering worden gemaakt en via mail worden bevestigd.

Reserveren

Aanvraagformulier gebruik vergaderzaal sportcomplex de Wedert

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen via e-mail verhuurhofnar@valkenswaard.nl of via telefoonnummer (040) 208 3576. 

Horeca de Wedert

Heeft u, naast koffie, thee of water, wensen met betrekking tot horeca? Dan kunt u contact opnemen met de horeca van Sportcomplex de Wedert via telefoonnummer (040) 208 3550. Ook voor het reserveren van borrels, lunches, etc. kunt u dit nummer bellen.