Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Verhuizen

Verhuizen

Verhuist u naar of binnen de gemeente Valkenswaard? Dan moet u dit doorgeven aan de gemeente Valkenswaard.

Naar de pagina verhuizen

Verhuizen naar het buitenland

Als u in 1 jaar minimaal 8 maanden -dit hoeft geen aaneengesloten periode te zijn- in het buitenland verblijft dan moet u dit aan ons doorgeven. 

Naar de pagina emigreren

Adresonderzoek

Denk je dat er iemand op je adres staat ingeschreven die er niet (meer) woont? Vraag de gemeente een adresonderzoek te doen.

Naar de pagina adresonderzoek

NEE-NEE sticker, NEE-JA sticker

Bij de gemeente kunt u gratis stickers ophalen voor op uw brievenbus. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Naar de pagina

(Her)vestiging vanuit het buitenland

Komt u uit het buitenland en wilt u opnieuw in Nederland gaan wonen? Dan doet u binnen vijf dagen na aankomst persoonlijk aangifte bij de gemeente.

Naar de pagina hervestiging vanuit het buitenland

Briefadres aanvragen

Als u geen vast woonadres heeft, kunt u vaak geen post ontvangen. U kunt een briefadres aanvragen bij de gemeente waar u u uw post kunt laten bezorgen.

Naar de pagina briefadres aanvragen