ANWB Automaatje in zomerperiode

31 juli 2020 - Op 20 juli zijn we weer gestart met ritten voor ANWB AutoMaatje in Valkenswaard. Helaas zijn de gevolgen van het COVID-19 virus en de angst voor een tweede golf ook voelbaar voor ANWB AutoMaatje.

Door de kleine capaciteit aan vrijwillige chauffeurs én het geringe aantal aanvragen voor ritten, is ervoor gekozen om in de periode van 1 augustus tot 1 september alleen op donderdag bereikbaar te zijn van 08.30 tot 12.30 uur. Deelnemers kunnen dus alléén op donderdagochtend bellen naar telefoonnummer 06 20 86 28 03 om een rit aan te vragen voor de week daarop. De ritten worden wel op elke weekdag uitgevoerd. Uiteraard kan dat alleen als er een chauffeur beschikbaar is.

Vanwege Corona is het zowel voor deelnemers/passagiers als voor chauffeurs verplicht om een mondkapje te dragen. Als deelnemer moet u zelf zorgdragen voor het mondkapje.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over AutoMaatje Valkenswaard? Dan kunt u een mailbericht sturen naar automaatjevalkenswaard@cordaadwelzijn.nl