Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Geen avondopenstelling Klantcontactcentrum

23 maart 2020 - Vanwege het Coronavirus vervalt de avondopenstelling op maandag bij het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente Valkenswaard. De openingstijden zijn dan op maandag van 08.15 tot 17.00 uur. 

We beperken onze dienstverlening bij het KCC tot producten die geen uitstel kunnen lijden en die niet digitaal kunnen worden verstrekt, zoals een aangifte burgerlijke stand of (bijna) verlopen reisdocumenten of rijbewijzen. Verloopt uw reisdocument pas in juni, maak dan nu nog geen afspraak.

Voor een bezoek aan de balie dient u telefonisch een afspraak te maken via (040) 2083444.

Wij verzoeken u vriendelijk om producten zoals een verhuizing, of een aanvraag voor een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP), digitaal te regelen. Dat kan op via direct regelen op onze website.

Komt u er digitaal niet uit, dan kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer: (040) 2083444.