Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Gemeentesecretaris R. van Eijck aanvaardt nieuwe functie

Dit item is gearchiveerd op 01-01-2020.

30 september 2019 - De heer Rob van Eijck zal per 1 januari 2020 zijn functie als gemeentesecretaris van de gemeente Valkenswaard neerleggen.

Hij heeft een functie aanvaard als directeur van het OMO-bureau/secretaris van de raad van bestuur bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg. OMO is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. Vanmiddag heeft Rob van Eijck de medewerkers van de gemeente Valkenswaard geïnformeerd over deze nieuwe stap in zijn carrière.

“Ik heb de afgelopen tien jaar met erg veel plezier gewerkt bij de gemeente Valkenswaard”, zegt Van Eijck. “Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van mensen en organisatie vanuit de missie en doelen van de organisatie. Nu mag ik dit gaan doen bij de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.”

Rob van Eijck is sinds 15 november 2009 algemeen directeur/gemeentesecretaris van de gemeente Valkenswaard. Daarvoor was hij werkzaam bij de gemeente Maastricht als hoofd concernstaf en lid van de directieraad.