Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Te koop 2 bouwkavels aan de Mgr. Smetsstraat

Dit item is gearchiveerd op 04-11-2019.

3 oktober 2019 - De gemeente Valkenswaard verkoopt twee ruime bouwkavels gelegen aan de karakteristieke Mgr. Smetsstraat en op steenworp afstand van de fraaie nieuwe woonwijk Lage Heide in Dommelen.

De kavels hebben een oppervlakte van respectievelijk ± 1796 m² (kavel 1) en ± 1516 m² (kavel 2).

De te bouwen woningen dienen een eigentijdse uitstraling te hebben, waarbij op kavel 1 een langgevelboerderij, haaks op de weg, gesitueerd is en op kavel 2 een meer landelijke woning. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor het realiseren van riante vrijstaande woningen met bijgebouwen.

De bouwkavels worden verkocht via Niels de Cort Makelaars & Woonadvies uit Valkenswaard. De koopsom bedraagt:

  • Kavel 1: € 502.000,00 v.o.n.
  • Kavel 2: € 424.000,00 v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels de Cort Makelaars & Woonadvies, Telefoon: 040-2071320, Email: info@nielsdecort.nl.