Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Verkeersmaatregelen Vogelverschrikkerfestival

Dit item is gearchiveerd op 21-10-2019.

7 oktober 2019 - Van 12 tot en met 20 oktober vindt het Vogelverschikkerfestival (VVF) plaats in het Van Bestpark, de Frans van Beststraat en op het marktplein.

Op zaterdag 12 oktober van 9.00 tot 18.00 uur is In verband met dit evenement de Karel Mollenstraat Zuid afgesloten voor verkeer.

In verband met bierproeverij the Birds & the Bee(r)s op zondag tijdens het VVF, is de Frans van Beststraat deels afgesloten van zaterdag 19 oktober 14.00 uur tot en met zondag 20 oktober 23.00 uur. Het gaat om het gedeelte tussen huisnummer 1 (Hotel De Valk) en de Kerverijstraat. Het Kerverijplein blijft wel bereikbaar, via de doorsteek vanaf de Europalaan.