Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Wegafsluiting Leenderweg vanwege reparaties asfalt

Dit item is gearchiveerd op 29-05-2020.

18 mei 2020 - Op woensdag 27 mei en donderdag 28 mei voert de gemeente een grote reparatie uit op de rotonde Leenderweg/ John F. Kennedylaan bij bedrijventerrein De Schaapsloop.

Vervangen bovenste laag asfalt

Eind oktober is bij deze rotonde de bovenste laag asfalt vervangen. Vrijwel direct vertoonde het asfalt schade in de vorm van loslatende steentjes. Dit mag bij nieuw asfalt in deze vorm niet voorkomen waardoor de aannemer helaas genoodzaakt is de werkzaamheden opnieuw uit te voeren. Of de schade een gevolg is van het verkeerd aanbrengen of samenstelling van het asfalt wordt nader onderzocht.

Verkeersmaatregelen

De Leenderweg van en naar het centrum wordt afgesloten voor autoverkeer. Verkeer van- en naar de John F. Kennedylaan wordt met behulp van verkeersregelaars om het werk heen geleid. Ook de busdienst over de Leenderweg volgt een andere route zie www.bravo.info. De fietspaden kunnen gewoon gebruikt worden.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer R. Jacobs via telefoonnummer (040) 2083444.